Galatasaray Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Galatasaray Üniversitesi Medya Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Düet Employer Branding işbirliğiyle düzenlenen "İşveren Markası Konferansı", 28 Eylül 2018 Cuma günü çeşitli sektörlerden üst düzey yöneticilerin katılımıyla Üniversitemizde gerçekleşti. Bu yıl ana tema olarak "Çeşitlilik" kavramının ele alındığı konferansta konuşmacı olarak, Üniversitemiz emekli öğretim üyesi Prof. Dr. İlber Ortaylı, ögretim üyeleri Prof. Dr. Emre Öktem ve Prof. Dr. Türker Armaner'in yanı sıra iş dünyasından Unilever Bölge İK Direktörü İrem Özbalyalı, Tradefive - Alibaba Group CEO'su Orkan Aytulun, Sabancı Vakfı Programlar ve Uluslararası İlişkiler Direktörü Rana Kotan, Verifone Genel Müdürü Özgür Özvardar, Turkcell İşveren Markası ve İç İletişim Müdürü Bilge Onur, Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal ile medya dünyasından Fatih Altaylı ve Fatih Kuşçu gibi isimler yer aldı.