Paris 1 Panthéon-Sorbonne Üniversitesi'nin koordinatörlüğünü yürüttüğü Galatasaray Üniversitesi konsorsiyumunun Akademik Konsey toplantısı Sorbonne'da düzenlendi.

Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne uluslararası ilişkilerden sorumlu rektör yardımcısı Prof. Maria Gavari-Barbas, konsorsiyum koordinatörü Prof. Laurent Jaffro, Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanlığı (MEAE) ve Fransa Yükseköğretim, Araştırma ve İnovasyon Bakanlığı (MESRI) temsilcileri, konsorsiyum üyesi Fransız yükseköğretim kurumlarının temsilcileri ile Üniversitemizi temsilen Rektör Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Feyzioğlu, Fransız Rektör Yardımcısı Francis Rousseaux, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İnci Çınarlı, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdiresi Doç. Dr. Elgiz Yılmaz Altuntaş ve Genel Sekreter V. Doç. Dr. Müjde Genevois'nın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının bilançosunun yanı sıra 2020-2025 dönemi işbirliği projesine ilişkin görüşmeler yapıldı.