Üniversitemiz 21. dönem mezunlarının diploma töreni 23 Haziran 2017 Cuma günü yapıldı. Törene, öğrencilerimiz, öğrencilerimizin yakınları ve öğretim üyelerimizin yanı sıra Galatasaray protokolünün önde gelen isimleri ile Fransa Başkonsolosu Sayın Bertrand Buchwalter da katıldı.

Bu yılki törende de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, Paris 1 Panthéon-Sorbonne ve Bordeaux Montaigne Üniversiteleri ile yapılan çift diploma anlaşmalarının sonucunda, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü, Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü ve İletişim Fakültesinde çift diploma heyecanı yaşandı.

2016 – 2017 Akademik Yılı sonunda 5 fakültenin 12 bölümünden yaklaşık 400 öğrencinin mezun olduğu törende, Üniversite birincisi, fakülte birincileri ve çift anadal programı birincisine Galatasaray Eğitim Vakfı Mezuniyet Ödülleri takdim edildi.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.

f01 f02 f03

f04 f05 f06